BEIRUTI GENT

BEIRUTI GENT Beiruti

order food online

Recentreview


4 stars out of 279 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Beiruti Gent. Want to know more? Find out more.

3 May 2022 at 20:31 Delicious food!!
7 Apr 2022 at 20:10 Kibbe waren veel te droog, geen smeuïgheid. Aardappelen van hetzelfde. Labneh was ok, brood ook, salade was verslenst.
10 Mar 2022 at 21:38 Lekker maar weinig groenten
25 Jan 2022 at 14:46 1ste keer was lekker Vandaag koud,flets....bijna geen groentjes....weinig hummus...zeer droog....en inderdaad duur voor hetgene we gekregen hebben....wel.mooie servietten....
14 Jan 2022 at 20:16 Het eten is Veel te duur, voor hetgeen we gekregen hebben. Alles was koud en het meeste niet lekker.
8 Nov 2021 at 15:56 Eten werd koud geleverd,veel veel te weinig voor de prijs die ze vragen en kwaliteit bedroevend laag.Geen aanrader maar langs geen kanten!!!!!Een echte schande voor deze anders heerlijke keuken.
15 Oct 2021 at 14:20 Lekker eten zoals verwacht, bestelling wel bijna een uur later dan voorzien.
26 Sep 2021 at 21:47 Niet allees was geleverd ;( Wij hebben wel een voucher gekregen. Eten is zeer lekker.
18 Aug 2021 at 23:45 Heel kleine porties en 2 van de 4 gerechtjes waren extreem zuur. Aubergine was bijna niet eetbaar. We voelen ons eigenlijk echt een beetje bedrogen voor die prijs.
3 Aug 2021 at 14:27 Zeer lekker, maar het duurde 90 minuten voor onze bestelling aankwam (en dat op een dinsdagmiddag)
2 Aug 2021 at 8:16 Something was not right in my order. Great contact on the phone. They made a really nice commercial gesture to compensate. The food is really good as always.
1 Aug 2021 at 14:46 Heel lekker