BEIRUTI

BEIRUTI Beiruti

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 239 reviews
6 May 2021 at 12:04 petite quantité par rapport au prix (Manaeesh à 13€ avec quelques morceaux de poulet, sans frites sans salade...) , Shish taouk c'est écrit un plat alors que c'est un sandwich reçu froid et tout déchiré et enfin riz avec shaayreye pas bien cuit limite dur
25 Apr 2021 at 21:20 Lekker en zo fris van smaak! Dit was genieten!
25 Apr 2021 at 15:43 Super lekker!
15 Apr 2021 at 8:36 Eten ok. Wachttijd 1 uur en 15 minuten, ik denk dat het een lange tijd is voor een woensdag wanneer de gemiddelde wachttijd 30 minuten is, afhankelijk van het web
1 Apr 2021 at 14:02 Superrr lekker
30 Mar 2021 at 23:24 Veel te duur voor veel te weinig! Wel lekker..
30 Mar 2021 at 3:03 Humus beetrood smaakt geen tahin Falafel spinazie smaakt zeer slecht İn het algemeen echt geschrokken wat we kregen voor de prijs. Kon beter
20 Mar 2021 at 23:34 Eten lekker maar 15 min te laat geleverd, ondanks het feit dat ik 5 uur op voorhand heb besteld.
19 Mar 2021 at 20:32 Delicious food as always, pity about the 1 hour 30 minute delay in delivery which seems to have occurred due to a misunderstanding. Next time I will text Beiruti with my delivery time.