BEIRUTI

BEIRUTI Beiruti

order food online

Recentreview


3.5 stars out of 131 reviews
25 Sep 2020 at 20:52 Te duur voor wat je krijgt. Ook het dessert ontbrak. Beetje teleurgesteld. Niet voor herhaling vatbaar.
14 Sep 2020 at 13:55 Jai pas reçu ma commande je suis déçu et jai pas était remboursée
29 Aug 2020 at 21:34 Niet van goede kwaliteit, net als het Libanese eten.!
25 Aug 2020 at 18:56 Heerlijk en gevarieerd!
22 Aug 2020 at 22:05 Heel jammer en bizar dat ik het eten nog in de oven moest steken vooraleer het klaar zou zijn.
17 Aug 2020 at 12:21 Menu voor 2 personen besteld: bij de fatayer mix zat er maar 3 soorten fatayer maar één portie van elk . Menu vermeldde ook dat er een gratis dessert inbegrepen was maar het zat er niet bij. Voor de rest wel lekker maar duur voor wat het is.
14 Aug 2020 at 15:11 Duur in verhouding voor wat je krijgt en soms té uitgesproken smaken.
12 Aug 2020 at 7:13 Eten was droog en een deel zelf onbereid. Het onbereidde deel zat in een doosje met instructies hoe ik deze diende op te warmen in de oven...
10 Aug 2020 at 19:37 Een van de vier bestelde gerechten ontbrak. De geleverde gerechten waren lekker van smaak, de porties wel aan de kleine kant.
5 Aug 2020 at 20:01 Heel lekker en verzorgd, maar erg duur in verhouding tot wat je maar krijgt. Eenzelfde menu aten we elders voor minder dan de helft van de prijs.
1 Aug 2020 at 15:30 Altijd lekker Super vriendelijk Vlotte service En ik bestel er regelmatig
25 Jul 2020 at 22:42 Veel te kleine porties - prijs/kwaliteit een grote ontgoocheling! Een besteld gerecht was niet meer voorradig, waarop men op eigen initiatief een ander meegaf, na telefonische klacht werd beloofd het bedrag van deze (€3,00) terug te storten.