BEIRUTI

BEIRUTI Beiruti

order food online

Recentreview


4 stars out of 267 reviews
18 Aug 2021 at 23:45 Heel kleine porties en 2 van de 4 gerechtjes waren extreem zuur. Aubergine was bijna niet eetbaar. We voelen ons eigenlijk echt een beetje bedrogen voor die prijs.
3 Aug 2021 at 14:27 Zeer lekker, maar het duurde 90 minuten voor onze bestelling aankwam (en dat op een dinsdagmiddag)
2 Aug 2021 at 8:16 Something was not right in my order. Great contact on the phone. They made a really nice commercial gesture to compensate. The food is really good as always.
1 Aug 2021 at 14:46 Heel lekker
15 Jul 2021 at 14:56 top
9 Jul 2021 at 18:41 ze hadden één deel van de bestelling niet bij maar bezorgden mij die binnen de 30 minuten toch nog na wel heel prijselijk vind ik
7 Jul 2021 at 19:18 Heel teleurstellend en duur. We hadden dat niet verwacht van jullie hoor.
29 Jun 2021 at 21:42 Altijd heel tevreden over Beiruti maar vandaag was heel teleurstellend. Vlees helft van anders en aangebrand, droge rijst met vermicelli, knarste tussen de tanden. Jammer
26 Jun 2021 at 7:28 Eten jammer genoeg slecht. Veel te duur voor weinig. Maankeesh met strooikaas, 3 olijven en twee plakjes tomaat. 1 aubergine voor 12 euro. De minste "Libanees" van Gent tot nu. Groot contrast met bv. Fattoush.
23 Jun 2021 at 2:00 Na al de hype waren ik en mijn vrienden best teleurgesteld, alles was best droog en de porties waren best klein voor de prijs...
15 Jun 2021 at 11:55 Het eten was heel lekker. Ik vond het enkel wel duur voor de hoeveelheid dat je ervoor kreeg.